Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мая Нешкова в дует с Мустафа Чаушев

отпечатай новината

07.05.2008 11:37 | Видян 3831 пъти

Мая Нешкова в дует с Мустафа Чаушев

Обичаните български певци Мая Нешкова и Мустафа Чаушев атакуват музикалните класации с първи съвместен хит. Дуетната композиция е създадена от Кирил Икономов специално за бенефисния концерт на изпълнителя на “Злато мое” – „40 години на сцената”, който се състоя в последния ден на април в най-голямата зала 1 на НДК. Мая Нешкова заедно с Лили Иванова и Росица Кирилова бяха специални гости за празника на юбиляра, който празнуваше и 65-тия си рожден ден.
Дуетът на Мая Нешкова и Мустафа Чаушев “Живей за мен” се превърна в “черешката на тортата” в стилния спектакъл. Двамата певци планират да му заснемат и ефектен клип.
“С Кирил Икономов и Мая Нешкова сме дългогодишни приятели. В тяхно лице открих, че ако мога да се доверя на някой в тоя живот, то е именно на тях. Семействата ни са като роднини. Аз съм и член на управителния съвет на новоучредената Европейска агенция за защита на изпълнителски, продуцентски и авторски права, а той е председател, което още повече ни сближава”, казва Мустафа Чаушев.
От Кирил Икономов той получи като подарък за юбилея си и още една песен – “Момче над 50 години”. “С нея искаме да кажем на мъжете, които минат тази граница, да не се отчайват, да бъдат такива, каквито са били на 25 години. В шеговита форма е, мисля, че вече допадна на публиката на концерта”, споделя любимият певец на няколко поколения българи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !