Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

КУНГ ФУ ПАНДА 2 в България за втора порция смях

отпечатай новината

31.05.2011 16:40 | Видян 2638 пъти

КУНГ ФУ ПАНДА 2  в България за втора порция смях

Симпатичната панда По отново се завръща със своята страхотност в нови и още по-забавни приключения. Войнът-дракон и Бясната петорка ще трябва да спaсят кунг-фу и Долината на мира от страховития злодей Лорд Шен, който възнамерява да използва тайно всесилно оръжие, за да завладее Китай и да унищожи традицията на кунг-фу. По ще трябва да се вгледа в миналото си и да разкрие тайната на мистериозния си произход, да намери вътрешен покой и отключи силата, която му е нужна, за да успее.

В традицията на първия филм „Кунг-фу панда”, По (Стефан Сърчаджиев) продължава да ни забавлява с нетрадиционния си кунг-фу стил. Прегърнал същинската природа на пандата, Войнът-дракон все по-умело използва физическите атрибути на панда висока над 2 метра и тежка 130 килограма... включително големия си корем и масивна задница. С подкрепата на своите приятели, легендарните майстори на кунг-фу Тигрицата (Светлана Смолева), Жерава (Тодор Николов), Пепелянката (Василка Сугарева), Маймуната (Петър Бонев) и Богомолката (Петър Калчев), По ще се озове в множество комични ситуации и зрелищни битки.

В „Кунг-фу панда 2” страхотните анимационни герои на Dreamworks ще забавляват кинозрителите в 3D, озвучени от български актьори, сред които също Анатолий Божинов (Лорд Шен), Кристиян Фоков (Бащата на По, господин Пин), Георги Георгиев (Учителя Шифу) и Петя Силянова (Сладкодумка) и др.

Филмът беше представен на специална прожекция в Кан по-рано този месец в присъствието на оригиналните гласове на филма: Джак Блек (По), Анджелина Джоли (Тигрицата) и Дъстин Хофман (Учителят Шифу). На гала премиерата в Ню Йорк, по червения килим минаха и Луси Лиу (Пепелянката), Джеки Чан (Маймуната) и Жан Клод Ван Дам (Учителят Крокодил).

След като анимационната комедия получи възторжените аплодисменти на зрителите в Кан и по света, втора порция смях очаква и българските кинолюбители на 1 юни, когато е гала премиерата на „Кунг-фу панда 2” в България. На празника на децата, в Мол София от 16:00 ч., всички запалени фенове на кунг-фу и на необичайния, но забавен По ще могат да се развихрят с игри и състезания. Специални гости на събитието ще са Стефан Сърчаджиев (По), Светлана Смолева (Тигрицата) и Петър Бонев (Маймуната).

Филмът е предпремиерно в 3D кината от 27 май, а официалната премиера в България е на 3 юни в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !