Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Даниела на Андрей с нова забивка - турски актьор

отпечатай новината

05.06.2011 09:00 | Видян 4042 пъти

Даниела на Андрей с нова забивка - турски актьор

Даниела Янков бе командирована от сръбската телевизия, в която работи, да отразява фестивала в Кан. Там бе и бившият й съпруг Андрей, чиято визита бе така планирана, че двамата да не могат да се срещнат очи в очи. Светските хроникьори писаха, че вероятно опосумът ще иска прошка от бившата си съпруга, но това така и не се случи.

Преди време се говореше, че сръбкинята се утешавала след раздялата със съпруга си със сценариста на Шоуто на Иван и Андрей -Мирон Крумов. Е, явно красавицата е намерила утеха и сега спокойно оставя популярния водещ зад гърба си и продължава напред.Защото по нищо не й личеше, че страда за някогашната си любов, която я превърна в телевизионна звезда у нас. 

Дори напротив - денем блондинката си вършеше работата, а нощем купонясваше със звездите в тузарски клубове. На всичкото отгоре, по време на престоя си в Кан красавицата е успяла да завърти главата на един от най-известните турски актьори Озджан Дениз.

Двамата били в един хотел и често се засичали в лоби бара, където се разиграла и забивката им. Двамата изкарали страхотен 5-звезден романс по време на неколкодневния си престой. След края на визитата българската невеста получила покана от турчина за двуседмична ваканция в Бодрум.

От друга страна, на Андрей ще му се наложи да гледа бившата си и на малкия екран, защото тя е водеща на Балканските музикални награди на 4 юни на пл. Батенберг в София. За своето завръщане и представяне Даниела  се довери изцяло на български екип – стилисти, гримьори и фризьори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !