Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

LAST HOPE и VENDETTA на EXIT

отпечатай новината

06.06.2011 10:20 | Видян 2498 пъти

LAST HOPE и VENDETTA на EXIT

"Екстремната сцена за екстремни хора" потвърди пълната си програма за Exit 2011. През четирите фестивални дни, Explosive ще бъде домакин на влиятелни метъл, хардкор и пънк банди, начело с хедлайнери немците от Kreator, австралийската метълкор банда Parkway Drive и британските пънкари Anti Nowhere League и Discharge. Тези групи ще имат сериозна подкрепа от много големи банди от цял свят. За първи път в историята си, сцена Explosive ще бъде домакин на нито повече, нито  по-малко от един DJ.

Сценичните мениджъри Milan Rakic и Aleksandar Todorovic потвърдиха голямо разнообразие от банди. "В момента имаме line-up, който включва всички направления в ъндърграунд музиката, от пънк до хардкор и метъл, но същo и изпълнения, които по интересен начин смесват всички жанрове. Explosive сцената е със сигурност една от най-посещаваните сцени на фестивала и ни харесва да мислим за всички нас тук, като за едно голямо семейство!"

 В четвъртък Explosive стартира с румънската блек метъл група Negura Bunget и екстремните метъл изпълнители Mechanical God Creation от Италия. Към тях ще се присъединят хардкор и метъл бандите от България Last Hope и Vendetta, известни с това, че са признати от музикалните списания за най-влиятелните групи от всички жанрове в Югоизточна Европа.

От самото основаване на бандата през 1995, Last Hope се оформя като основно влияние, не само на хардкор и пънк сцената в България, но и за цялата ъндърграунд общност. Групата е на сцената вече шестнадесет години и до момента имат три издадени албума.  Last Hope имат множество участия в страната и чужбина и на съвместни изяви с Agnostic Front, Madball, Sick Of It All, Murphy’s Law, 25 Ta Life, Anthrax, Caliban, Walls Of Jericho, Knuckledust, Sworn Enemy, Blood For Blood, Overkill, Exodus, Terror, Hatebreed, Suicidal Tendencies, което само потвърждава, че славата им е абсолютно заслужена. Истинската сила на Last Hope винаги е била в живите изпълнения, където групата прави публиката свидетел на зашеметяващо изпълнение. Бандата участва и в два хардкор сплит-албума с Face Up, Skinflick и Vendetta. В момента Last Hope записва нови парчета, които приятно ще изненадат феновете.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !