Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Молят Матеус да остане с 20% върху заплатата

отпечатай новината

08.06.2011 12:40 | Видян 2379 пъти

Молят Матеус да остане с 20% върху заплатата

БФС ще предложи нов договор на селекционера Лотар Матеус още преди края на евроквалификациите. Това означава, че във футболната централа са доволни от работата на легендарния германец и офертата ще е факт независимо от крайния резултат. Това гласяха информациите във вчерашния спортен печат. 19' обаче разбра, че Матеус се дърпа и не иска да удължи контракта си, което значи, че е на кантар да се раздели с националния.

Настоящият договор на 50-годишния Казанова от Ерлангер изтича през ноември, но самият той неотдавна заяви, че е готов да води отбора и следващия цикъл, като дори обеща да ни класира на световното през 2014 година в Бразилия. След равенството с Черна гора (1:1) шефът на БФС Боби Михайлов обобщи, че е доволен от работата на селекционера. Очаква се преговорите между двете страни да стартират след 20 дни, когато Матеус ще се върне от почивка с новата си изгора – полската манекенка на бельо Йоана Тучинска.

Договорът, който БФС смята да предложи, е именно за световните квалификации и ще има опция за автоматично подновяване при класиране. Такава опция има и в настоящия контракт на световния и европейски шампион. По неофициална информация на Лотар ще бъде предложено увеличение на заплатата от 20%.  Това означава, че Матеус ще получава 36 000 евро, а не както досега - 30 000. Дори при това положение, той ще остане сред ниско платените национални селекционери.

БФС иска да стартира бързо преговорите за нов контракт и заради притесненията, че името на Матеус непрекъснато е набъркано сред вариантите за нов треньор на отбори от Първа и Втора Бундеслига. През последните месеци той бе пращан къде ли не от немските медии - като се почне от Мюнхен 1860, мине се през Айнтрахт и Нюрнберг, за да се стигне дори до Байерн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !