Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

ВЕСНА ЗМИЯНАЦ С НОВА ВИЗИЯ НА КОНЦЕРТА В СОФИЯ

отпечатай новината

08.06.2011 15:20 | Видян 3923 пъти

ВЕСНА ЗМИЯНАЦ С НОВА ВИЗИЯ НА КОНЦЕРТА В СОФИЯ

Весна Змиянац ще блесне на сцената на НДК на 16 юни с предизвикателна нова визия, издадоха от АРТ БГ.  Супер звездата на сръбската музика се е подложила на серия от разкрасителни процедури в специализиран център  в Германия и ще зарадва феновете си с цялостно подмладен и модерен имидж .

Според запознати, в основата на цялостната промяна на Весна е нейната нова изгора, вдъхновила и няколко нови композиции на легендарната изпълнителка.

Весна Змиянац ще пее за българската публика заедно с другата балканска гранд дама Драгана Миркович, с която са се договорили да направят над два часа и половина шоу само с мега хитове.
Гласовитите певици вече репетират дует, с който ще изненадат ценителите на стойностната балканска музика. Това е паметно събитие за всички, тъй като двете са едни от най-ярките представителки на старата школа на сръбската музика и изнасят множество самостоятелни концерти, но рядко могат да бъдат видeни заедно на една сцена.

При престоя си в София Драгана Миркович и Весна Змиянац ще пренощуват в парк-хотел Витоша, където домакините  са подготвили за тях подобаващо посрещане и ВИП настаняване в луксозни студия.

Билети за грандиозния концерт на Драгана Миркович и Весна Змиянац на 16 юни в София могат да бъдат закупени  от разпространителската мрежа на Eventim и неговите партньори на цени между 40 и 80 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !