Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Американски хип-хоп звезди искат български DJ

отпечатай новината

10.06.2011 16:00 | Видян 2392 пъти

Американски хип-хоп звезди искат български DJ

Inspectah Deck от легендарната хип хоп група – Wu- Tang Clan е поставил  няколко условия за гостуването си в София – тази неделя 12 юни.
Първото и най-важно условие е заедно с него на сцената да бъде най-именития български хип-хоп DJ, легендарния основател на “Снайпер Рекърдс” – DJ Станчо.

Изискванията на Wu Tang са официално описани в техния райдър, за концерта им в Порк Пай ( бившия Маймунарник). Освен DJ Станчо, рапърите са пожелали в бекстейджа да има организирана среща с български фенки.

Хип хопърите ще похапнат, пиле с къри, пилешки пържоли и  вегетариански пици. Поискали са още и плата със свежи плодове и салати от екстра качествени български краставици.
Бира, местна водка и бели и червени вина за желаните алкохолни напитки  от Инспектър Дек и неговия екип.

Концерта на WU- TANG е тази неделя, 12 юни и е част от подгряващите партита за Loop Elevation Music Festival 2011. От българска страна на сцената ще пеят SLIMSIZE, ALEX P, BOBO & The GANG, WOSH MC, X-TEAM, DVD, КУЦ И КЛЕЦ, SPENS, BATE SASHO, CAMORATA и FARS.  

Билетите за събитието са само 10 лв., с предварителна продажба и могат да се намерят в мрежите на Ticketstream и Eventim. В деня на концерта, на място, цената на билета ще бъде 16 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !