Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

“Джиджиканска” на Илиян и Боби със забавно видео

отпечатай новината

15.06.2011 18:00 | Видян 3259 пъти

“Джиджиканска” на Илиян и Боби със забавно видео

Превърналата се в любима песен на феновете “Джиджиканска” се сдоби с официален клип.Илиян Филипов,който направи фурор с участието си в Шоуто на Слави и композиторът Боби познат от дуетите си с Пацо от Биг Брадър ни предлагат едно свежо и забавно лятно видео на песента,която за кратко време бе гледана над 250 хил.пъти в Интернет.

Главните роли са поверени на бившата половинка на Славчо Тошев - Вивиан,станала популярна в последно време с колоритно интервю за пернишката телевизия “Кракра”,както и македонската красавица Драгана,която без съмнение може да се мери по сексапил с Николета Лозанова и Златките.

Режисьор на лентата е Мартин Райковски заснел клиповете “Заместител” на Лазар и ”Музика” на Alex P.Оператори на клипа са Васил Карамишев и Стефан Калъпов.

“Това е клип,който минава на един дъх и те кара да се забавляваш докато го гледаш,снимките бяха истински купон,особено тези на Витошка и НДК,тъй като беше пълно с хора.Сигурен съм че феновете ще се забавляват с нас!”,сподели Боби.”Благодаря за подкрепата на Ангел Дончев!”

Илиян и Боби планират скоро да запишат и другата култова песен на Илиян -“Слънце” но това ще стане към края на лятото.

Песента “Джиджиканска” ще бъде издадена в компилация от “Съни Мюзик”!

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !