Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Татяна Лолова става рок-звезда

отпечатай новината

16.06.2011 16:40 | Видян 2605 пъти

Татяна Лолова става рок-звезда

Ако се колебаете дали между рок и театър изобщо има допирна точка, заповядайте на 16 юни 2011 г., четвъртък в Клуб Рок Театър – в зала Фестивална. От 20.30 часа там можете да се наслаждавате на представлението Медея по ЕВРИПИД, със специалното участие на Татяна Лолова. Организатори са Проект „Арион” - Документиране и изследване на рецепцията на античната драма в България: превод, сценична реализация, изкуства, образование, културни политики. Постановката е съвместен проект на СУ "Св.Климент Охридски" и ПУ "Паисий Хилендарски" към Фонд “Научни изследвания” – МОМН  и Фондация „МОСТ”.

Клуб Рок Театър е създаден преди по-малко от половин година, но до момента на сцената му са се изявявали редица млади и утвърдени изпълнители от разнообразни стилове от палитрата на рока – от блусари, до метъли. Всеки четвъртък, обаче, сцената е запазена за изявите на театрални трупи. Други от постановките, които обичат да бъдат представяни на сцената на Клуба, са „Донеси ми главата на принца“, по Роджър Зелазни, комедийното шоу „Три и половина“ и много други.

Членовете на Клуб Рок Театър, които до този момент са над 2000 имат за цел да съхраняват и подпомагат любовта към музиката и сценичните изяви на млади изпълнители, както и да предоставят още една възможност за среща с феновете на утвърдени български рок-звезди като Обратен ефект, Уикеда, Милена Славова, Пецко,  Буги Барабата и Ани Лозанова...

За да се почувствате част от общността на Клуб Рок Театър единственото необходимо е да обичате музиката в по-добрите й проявления и да дойдете в Клуба, който се намира в сградата на Зала Фестивална. Както пише на една от табелите там – „Който дойде веднъж – винаги се връща отново“. Не се безпокойте дали има къде да паркирате мотора или автомобила си, а ако искате да възпитавате рок културата на своите деца – това също е възможно предвид близостта на парка на Редута.

Николай Николов „Бате Коко“, създател на Клуб Рок Театър коментира: “Досега в България нямаше подобно място, в което хората с нашия вкус да могат да прекарат добре без купонът им да бъде прекъсван от други музикални жанрове. Театърът, в неговия класически вид, също има нужда от разобразяване. Това са част от причините да достигнем до идеята за обединяването на рок и театър на една сцена. Другата и по-важна причина е, че със създаване на Сдружение с нематериална цел, което се самоиздържа от членски внос, ние помагаме на младите хора, които са привлечени от музиката и имат нужда от сцена и шанс.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !