Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Двама българи на крачка от Формула 1

отпечатай новината

17.06.2011 15:20 | Видян 1788 пъти

Двама българи на крачка от Формула 1

Остават само още 10 дни, в които всички фенове на Формула 1 могат да се регистрират за участие в играта на JOHNNIE WALKER® “Спечели обиколката на живота си“, чиято награда е възможността да се превърнеш за 72 часа в пилот във Формула 1. До момента над 1500 българи са се записали за участие в конкурса.

Играта се провежда едновременно в 8 страни, като България ще излъчи двама финалисти. Те ще заминат на 3-дневно изживяване в супер технологичния център на Vodafone McLaren Mercedes и ще се срещнат с пилотите и целия екип на отбора.

По време на 3-дневния престой във Великобритания след поредица от физически тестове, оценка на шофьорските умения и способността за отговорно изпълнение на инструкциите от бокса, ще бъде избран големият победител в състезанието. По примера на световния шампион за 2009 Дженсън Бътън и неговия съотборник Луис Хамилтън, който спечели титлата през 2008 г., победителят ще седне на пилотското място в болида на Vodafone McLaren Mercedes, за да направи обиколката на живота си.

Така се дава дава уникалната възможност България да има своя първи пилот във Формула 1. Наградата в играта е изражение на смисъла на Keep Walking и целта на марката да вдъхновява хората за личните им успехи. Регистрацията в играта става с изпращането на празен SMS на номер 19313 до 26 юни 2011г. След това участникът ще получи въпрос с до 3 възможни отговора, като при изпращане на правилния, регистрацията е завършена.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !