Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

ИГРАТА ПУСНА ХВЪРЛЕН ЗАР

отпечатай новината

21.06.2011 16:20 | Видян 3567 пъти | Гласували 1

ИГРАТА ПУСНА ХВЪРЛЕН ЗАР

Песента „Хвърлен зар” на българският хип-хоп изпълнител Играта и е записана през  месец Април 2011 година в „Studio Buster”.Текстът е на Играта, музиката на Пешо Малкия, а за аранжимента и кристалния звук е отговорен Бате Пешо.

Решението песента да не бъде пускана в аудио формат, е взето с цел родните меломани да обърнат по-голямо внимание на видеото.

Продукцията бе осъществена от  вече отвърдения в тази област Павлин „Bashmotion”.Снимачният процес се продължи два дни,а за локации са използвани  моста на столичния бул.Брюксел и отделни кадри от квартал „Дружба”.

Песента има цел да бръкне на дълбоко в човешкото съзнание и да го накара да се замисли за всекидневните проблеми,за децата, които са в неравностойно положение и животът по принцип.
Важна роля във видеото заема Стефан “GOAT”, който направи графитите използвани като фон.Специалните ефекти и режисьорският поглед се погрижиха за уникалната визия на видеото.

Клипът вече е в интернет и буквално за минути успява да събере хиляди гледания и стотици положителни отзиви.Това е първата по-сериозна песен на рапара и също така е пилотен сингъл към предстоящия му албум.Играта и екипът на Studio Buster обещават продукт нечуван досега  в България, със свежо звучене и много хитове...

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !