Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

TINIE TEMPAH ПУСНА ВИДЕО КЪМ АКТУАЛНИЯ ХИТ 'TIL I’M GONE'

отпечатай новината

30.06.2011 17:00 | Видян 2088 пъти

TINIE TEMPAH ПУСНА ВИДЕО КЪМ АКТУАЛНИЯ ХИТ 'TIL I’M GONE'

Днес лондонският рапър Tinie Tempah ще презентира за първи път видеото към новия си сингъл,  “Til I’m Gone”. Песента е с участието на Wiz Khalifa и е продуцирана от Stargate. Клипът ще направи своята премиера в световния видео музикален лидер, платформата VEVO, включително VEVO.com, VEVO mobile за iPhone, iPod touch, iPad и Android и VEVO в YouTube.

Тази седмица MTV пусна видеото по всички свои канали: MTV2, MTVU, MTV Hits и MTV Jams. Amy Doyle, заместник президент на Music & Talent Programming в MTV Networks, коментира: „Tinie Tempah е безусловно свързан със зрителите на MTV и е мултинационален; с огромно желание подкрепяме неговото изкуство и се радваме, че сме свидетели на успеха му и главоломно нарастващия интерес към него.”

“Til I’m Gone” е заразителна, изпълнена с послания песен, която американците от Entertainment Weekly съвсем правилно окачествиха като „следващия голям хит на 2011 година”. „Предупреждение” за задаващ се хит отправиха и Rolling Stone, като публикуваха “Til I’m Gone” в техния Hot List, с коментар: „Пригответе се за брит-хоп инвазия!”

И двата безспорни хита на Tinie Tempah са включени в щатската версия на албума му Disc-Overy, който ще бъде преиздаден за Европа, заедно с новото парче в него - “Til I’m Gone”, на 18 юли 2011 г. Харизматичният 22-годишен изпълнител е вече феномен във Великобритания, където Disc-Overy дебютира на №1 и е най-продаваният дебютен албум на британски музикант за 2010 г.

Освен двете статуетки от BRIT Awards – за най-добър дебютен изпълнител и за най-добър сингъл, Tinie официално вече е международна звезда, след като миналия уикенд отнесе приз от наградите BET за НАЙ-ДОБЪР МЕЖДУНАРОДЕН БРИТАНСКИ ИЗПЪЛНИТЕЛ и направи феноменално шоу на Гластънбъри, за което NME му даде 9 от 10 точки с коментара: „Отнесе всички ни с най-доброто шоу на живота си!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !