Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Руският език на Йовка – любим лаф в интернет играта на “Столичани в повече”

отпечатай новината

06.07.2011 13:30 | Видян 5450 пъти

Руският език на Йовка – любим лаф в интернет играта на “Столичани в повече”

Комичният руски език на Йовка (Ева Тепавичарова) от „Столичани в повече” по bTV се оказа любимият лаф в интернет играта на телевизията за любима реплика от хитовия сериал. "Не разбираю. Пажалуйста малко, ани трябва да дойдат всекий мамент. Сега ще се обадаюся." събра най-много от гласовете на близо 16 000 потребители, които се включиха в забавната анкета.

На второ място участниците наредиха изказването на Димо (Иван Панайотов): „Искам да поздравя моята годеница, която става с една година по-красива и с една година по-умна.” и коментарът на баба Марийка (Стоянка Мутафова): „То така излиза, че съм най-красивата и най-умната.”На трето място остава лафът на Славка Лютова (Силвия Лулчева): "Затова ли я родих Яна, да я връзваш по дупките и да я гърмиш! Ами завърти се малко вкъщи, направи си твое дете и го завирай, където си искаш!"

На четвърта позиция потребителският вот нареди репликата на Яна Лютова (Мина Маркова): „Някой ден ще избягам от вкъщи и ще се върна бременна, с татуировки!” Веднага след нея се нарежда комичното обяснение на рома за това как неговите хора са гласували на изборите в Извор – „Махнахме го Йордан Лютов, сложихме му кръста”.

На шеста позиция е изказването на Яна за смъртта на дядо Радул (Васил Банов): „А, мамо, дядо Радул гушна букета!”. Седмото място е отредено за диалога между Димо и Мария Чеканова (Виолета Марковска). Димо: "Ще се оженим на кораб и ще заминем на сватбено пътешествие." - Мария: "Околосветско?" - Димо: "Не, по Дунава, Миме,... ще си имаме наш малък дунавски Титаник!" - Мария: "Диме, то Титаник потъна..."

Репликата, която участниците в играта наредиха на осмо място, е на Рангел Чеканов (Любо Нейков): "Не, не, не, нищо няма да правя за бъдещите поколения. Бъдещите поколения какво са направили за мен, а?" Предпоследната позиция е за изказването на Мишо пияницата (Георги Стоянов): „Германия, я! Най-хубаво е там, където нас ни няма." Последното място в челната десятка зрителите отредиха на разговора между Спас (Руслан Мъйнов) и Андрей (Иван Юруков). Спас (за Мария): "За доктор е." - Андрей: "Ти нали си доктор?" - Спас: "Затова ти казвам, че е за доктор!"

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !