Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кубрат Пулев влиза в ръководството на Федерацията по бокс

отпечатай новината

21.07.2011 12:20 | Видян 2840 пъти

Кубрат Пулев влиза в ръководството на Федерацията по бокс

След като в обзорното спортно предаване „Спорт+” по ТВ+ бе излъчен репортаж от последното Общо събрание на Българската федерация по бокс, запомнено със скандали, първото си интервю в телевизионния ефир вече като  официален шеф на Федерацията по бокс Красимир Инински даде за ТВ+.

Интригата се завъртя около това, че с решение на Софийски градски съд (СГС) управителният съвет (УС) на БФБ с председател Марин Димитров бе заличен и на негово място бе вписан   УС с председател Владимир Чернев. В крайна сметка в края на Общото събрание, бокс гилдията избра Красимир Инински за нов председател на Федерацията.

Скандалите предполагаха куп съдебни битки и спорове, но това не се случи и само след седмица Красимир Инински официално встъпи в длъжност. „Определено се чувствам по-спокоен, но не съм се и съмнявал, че ще бъде такова развитието на нещата. Скандалът беше тенденциозен и не беше нужен на никого”, коментира за „Спорт+” Инински.

Той обяви, че първата официална сбирка на новия УС ще се състои до края на седмицата и след това медиите ще бъдат официално известени за решенията, които са взети. „Кубрат Пулев е част от новия УС и ще разчитам на него. Лучано и Стоян Тончев също. Смятам, че трябва да имаприемственост и те могат да ми бъдат коректив. При мен е добре дошъл всеки, който иска да помага за развитието на българския бокс”, коментира той за ТВ+.

„Първото нещо, с което ще се заема е работата с националните отбори. Няма да има промени в треньорското ръководство, тъй като е неудачно преди Световното да се правят каквито и да било промени. За нас най-важното е да се вземат квоти за олимпиадата, това е основната цел”, каза още за „Спорт+” новият председател на Федерацията по бокс. Той заяви, че е оптимист и вярва в постигането на поставените цели.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !