Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Казаци правят Стоичков атаман

отпечатай новината

22.07.2011 10:00 | Видян 2956 пъти

Казаци правят Стоичков атаман

Най-великият български футболист за всички времена Христо Стоичков вече е в руския град Ростов на Дон. Както е известно, Камата ще стане спортен директор на едноименния местен клуб. Не е изключено легендата на Барселона да поеме и треньорския пост.

Генералният директор на Ростов Юрий Белоус обяви, че Ицо, който е бивш селекционер на националния и бивш треньор на Селта (Исп) и Мамелъди (ЮАР), ще посети мача на първия тим с Динамо (Москва), както и среща на дубъла. Именно на Белоус принадлежи идеята Ростов да предложи работа на носителя на Златната топка за 1994 г. Директорът разкри също, че по време на визитата си в града Стоичков ще се запознае с обичаите на донските казаци.

Хора от местната фолклорна формация са обещали, че ще подарят на знаменития българин популярната казашка униформа и да го обявят за атаман (военен предводител, главатар).
В момента Ростов е в зоната на изпадащите във Висшата лига на Русия с мижавия актив от 13 точки, с 2 повече от последния Криля Советов.
Според осведомени източници заплатата на Ицо ще клони към 100 000 долара на месец. Бюджетът на Ростов е 28 милиона долара.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !