Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

"Отвлечената" миска на плаж с похитителя си

отпечатай новината

27.07.2011 13:30 | Видян 4440 пъти

Само преди седмица след като Мис Крокодил Антония Петрова разигра полицията с т.нар. отвличане от бившия си приятел Александър Бередин, последвалия негов арест и драматични обяснения за края на връзката им,двамата цъфнаха почти едновременно на плажа в с.Лозенец.

За хора, които изпитват такава омраза един към друг и се замерят с взаимни обвинения - от таен аборт на Антония до насилие от страна на руснака, двамата би трябвало да са малко по-предпазливи  към евентуални свои срещи, коментираха хората от плажа, които в момента дори четяха все още пресата, в която се описват сложните им взаимоотношения.

Колко шашнати останаха плажуващите, които в рамките на минути първо видяха Бередин, който в компанията на нова мадама се настани на плажа, а  след това Мис Крокодил, която заедно с приятелка пренасяше възглавници до каравана, намираща се на пет метра от чадъра на бившето ѝ гадже.Бередин и русата му компаньонка, която визуално приличаше на рускиня, не реагира изобщо, а блондинката продължи да си чете тъпите притчи на Хорхе Коелю като предпочитан автор сред моделките.

С същото време Антония, вмето да се затича в обратната посока, след като е съзряла "похитителя" си, започна да настанява в караваната, носейки възглавници, одеяла и други джунджурии.Чак час по-късно Бередин си тръгна от плажа и се насочи към хотел, а бившата Мис България поне на пръв поглед остана в караваната.

Според местните жители къщите на колела се обитават от сърфисти, които близо до морето чакат вятъра.На кого е тази каравана и с кого е останала Антония в нея, все още не е ясно.

"Сигурно след като руснакът е спрял кранчето на финансите, миската няма пари за хотели, затова е на каравана", подхилкваха се на плажа.Пак според местните селото е толкова малко, че още на входа му знаеш кой е там, виждаш колата му, знаеш къде спи и няма как да се разминете.Че Антония и Бередин са се засекли на още по-късо разстояние в малкия курорт, е сигурно.

Не е ясно само за какво беше цялата тази разигравка, в която отидоха ресурси на полиция, съд, а и пари на данъкоплатците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !