Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Музикалната конференция SEEME разтърсва София за 6-ти път!

отпечатай новината

03.08.2011 17:45 | Видян 2145 пъти

Музикалната конференция SEEME разтърсва София за 6-ти път!

Все по-голямо е очакването към шестото издание музикалната конференция SeeMe. Събитието ще се проведе в София между 8-ми и 10-ти октомври 2011.
SeeMe се превърна в естествен мост между музикалната индустрия в Югоизточна Европа и тази в останалата част на света. 

В продължение на 3 дни и нощи София ще отвори врати за артисти, банди, диджеи, продуценти, промоутъри, лейбъл мениджъри, професионалисти от индустрията, както и безброй фенове на различните музикални жанрове.

Конферентната програмата на SeeMe включва водещи и изявени световни професионалисти от музикалната сфера. Изпълнителни директори, артисти и видни експерти от световно - известни музикални компании, организации, фестивали и артисти (Universal, The Orchard, Sony Music, Pioneer, Eurosonic, Exit Festival, IFPI, Nielsen Music, Prodigy Digital Team, European Music Export  и много други) споделят опит, идеи и тенденции за бъдещето на музикалната индустрия.

Темите включват: Тенденции в музикалната индустрия; Легални алтернативи и платформи; Бум на фестивалите; Дигитален маркетинг; Лицензиране на музика;  Музиката и марките; Майсторски класове по китара, писане на музика, Ди Джей Академия; Мениджмънт на артисти; Музиката и социалните каузи, но както и миналата година, най-голям интерес се очаква при така наречените сесии за прослушване, на които всеки музикант може да получи обратна връзка за потенциала на музиката си на световната сцена.

SeeMe e събирателна точка за музиканти и фенове. SeeMe е там, където музиката на Югоизточна Европа се среща с останалия свят, където нови проекти и идеи се раждат, където се сверяват часовниците и се черпи вдъхновение.

Тази година събитието ще започне с няколко подгряващи партита на 7-ми октомври, които ще бъдат последвани от тридневна конференция, на която артисти, мениджъри, автори на песни, продуценти, музиканти, промоутъри и професионалисти ще могат да обменят идеи,  дискутират тенденции и проблеми, ще създават контакти, които обикновено прерастват в дългосрочни партньорства.  Така например си роди проектът  “Truly” на Мария Илиева и Кийт Томпсън, който завладя класациитe за дълго време.

Но програмата не  свършва тук. За радост на феновете, а и на професионално свързаните с музика,  вечерната и нощна музикална програма ще се пренесе в най-различни барове, клубове и нестандартни парти локации, където ще се проведат концерти и партита с различна музикална насоченост .. затова, очаквайте музикален коктейл от най-добрата модерна музика разпръсната из клубовете и баровете на София.
 
За SeeMe:

След старта си през май 2006 South-East European Music Event (SeeMe) се превърна в основно събитие в региона както за професионалисти от индустрията, така и за музикални фенове. Отчасти фестивал, отчасти конференция, отчасти място за срещи и контакти, (SeeMe) South-East European Music Event събира на едно място музикални и бизнес лидери, които са винаги стъпка напред в непрестанно променящия се музикален пазар.

SeeMe успя да се превърне в сериозно международно събитие с ярък и разнообразен спектър от дейности. SeeMe дава възможност на изгряващи таланти да предоставят своята музика и проекти в рамките на клубната парти програма. За последните 5 години SeeMe събра заедно повече от 2000 специалисти, които посетиха конференцията, фестивала, наградите и други SeeMe събития. Повече от 150 световно признати говорители в над 120 сесии и панелни дискусии обмениха знания, know-how и визия за бъдещето на музикалния бизнес, продуценството, продажбите, правата, и много други горещи теми свързани с музикалния свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !