Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Галка Топлака хлътна по Оуз от Листопад

отпечатай новината

05.08.2011 10:15 | Видян 3493 пъти

Галка Топлака хлътна по Оуз от Листопад

Бившата собственичка на Локо-Пловдив Галя Топалова, известна заради която едва успя да продаде футболния клуб на фолктерминатора Коко Динев, намери нов мъж.

Тя се оказа рамо до рамо с турската звезда Толга Карел, познат у нас като лошия изкусител Оуз от тв сериала Листопад на бТВ. И не се отлепи от него цяла вечер. Все му шепнеше мили думи в ушенцето. А той, за да се надуе, разлистваше каталога на бисексуалния конкурс Бест Модел. И то, подозрително, мъжката част от кандидатите.

Двамата бяха в журито, което избираше най-добрите манекени в амфитеатъра на Пловдив, свидетелства сайтът Под тепето. Галя се яви като шеф на автобусната компания, която возеше моделите по цяла България, за да им показва забележителностите.

Тя бе с ефектна рокля без ръкав и обеци с цирконий и, когато не шепнеше на турски в ухото на Толга, разлистваше бука на мачовците, с който бе снабден всеки член от журито.
После Галка Топалка, която е женена за турски бизнесмен, беше с Оуз и на афтърпартито. Как са завършили кастинга си, никой не ще да каже.

Снимка: под тепето

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !