Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Любо Чука на море

отпечатай новината

10.08.2011 14:30 | Видян 9062 пъти | Гласували 1

Любо Чука на море

След като гледа турнира по ММА на братя Диневи на Свети Влас миналата седмица, тази Любо Симеонов - Чука, ексфаворит на Таки и сегашен водещ състезател по смесени бойни изкуства, се премести на юг. ММА боецът Любо Чука намери заместител на пренаселения Слънчев бряг, пише под тепето. Звездата на свободните боеве Любомир Симеонов, известен и като пенсионирания гард на Таки, разхожда страховитите си татуси върху още по-страховитото си мускулесто тяло на плажа на Каваците.

Под тепето щракна грамадата на един от новите барове, пръкнали се този сезон на прекрасната плажна ивица след Созопол. Гигантът си е заплюл най-скъпарското и накипрено плажно заведение, точно срещу стария хотел Каваци. Бяга от слънцето под сянката край бара и пие безалкохолно с не по-малко яки и татуирани авери. Всъщност, въпреки вида си, Чука се старае да не се натрапва. Крие част от телесните си рисунки под сива тениска.

Нашият шпионин на място не регистрира присъствието на Преслава около Любомир Симеонов. Което донякъде опровергава слуховете, че двамата са се загаджили, което и самата фолк певица направи наскоро.

Колкото до Каваците... Къмпингът, в едно със Смокиня и бившето Веселие, са замязали досущ на Слънчев бряг. Тълпите по плажа са огромни, трещи чалга, дюните не се виждат от всевъзможни капанчета и кръчми, караваните са на изчезване, а брегът е осеян с грозни жълти чадъри, брандирани от Лидъл. Мястото не е същото и никога няма да бъде, стари къмпингари.

Снимка: под тепето

автор: podtepeto

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !