Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Криско печели класации и като продуцент

отпечатай новината

15.08.2011 10:15 | Видян 2662 пъти

Криско печели класации и като продуцент

Авторското парче "Слагам край" в изпълнение на Миро ft. Криско и Невена Цонева, стана първенеца в класацията "БГ Радио Топ 20". Както вече знаем, Криско е автора на музиката и текста на песента на "Слагам край". Това не е единствената песен продуцирана от Криско, която заема челни места в класациите "Нека съм сам" съвместната песен на Криско заедно със Спенс също беше дълго време на първите места. "Луди нощи" пък грабна доста позитивни коментари, феновете до днес полудяват щом чуят първите звуци от песента.

С това смело може да кажем, че Криско е един от най-успешните музикални продуценти в България, всяка негова песен става хит. Междувременно освен с продуцирането на песни за други изпълнители, Криско подготвя и свое самостоятелно парче, за зажаднелите вече негови фенове.

Изпълнителят пази подробности около песента в дълбока тайна, разкри само, че песента ще излезе в началото на септември едновременно със видео клипа. "Разрешена любов", това е заглавието на песента, която всички върли фенове на Криско очакват с нетърпение. Видеото е първият в България клип заснет на един кадър от BASHMOTION с любезното съдействие на "Cropp Town". Очаквайте "Разрешена любов" на Криско, през септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !