Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дарина Павлова: Откраднаха ми милиони

отпечатай новината

15.08.2011 12:45 | Видян 5012 пъти

Дарина Павлова: Откраднаха ми милиони

Дарина Павлова е била преди дни в България не само заради 51-годишнината от рождението на съпруга си Илия, което дори не е юбилей. Тя имала за задача да види сметките на туристическия холдинг, който притежава, пише Всеки ден.

Той е последната останка от някогашната империя на мъжа й, наречена Мултигруп. Ако се вярна на агенция Блиц, Дарина подозирала наместничката си Бояна Попова в "невиждани по размери кражби за милиони". Дарина била в крайно обтегнати отношения с нея и Нели Сандалска заради "саботаж "на продажбата на резиденция "Перла" на Силвио Берлускони.

 Дарина Павлова има съмнения и за отклонени крупни суми от хотел "България" и хотелите й на Боровец и край Варна. Ако съмненията на бившата актриса се оправдаят, тя няма да се поколебае да даде Попова и Сандалска на прокуратурата. Спряга се сума от порядъка около 100 млн.лева.

Известно притеснение предизвиква източникът на информацията, който по мнение на мултаци е в обтегнати отношения с ръководството на холдинга и може умишлено да пуска кукички на пресата. Преди това е хубаво Дарина и властите да изчистят обстоятелствата около загадъчната смърт на последния директор на Мулти Боби Геновски, за която може да прочетете утре във вестник Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !