Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

СТАРА ЗАГОРА ИЗБРА ЧЕКАНОВ СЛЕД ОСПОРВАНА КМЕТСКА БИТКА

отпечатай новината

18.08.2011 11:00 | Видян 2382 пъти

СТАРА ЗАГОРА ИЗБРА ЧЕКАНОВ СЛЕД ОСПОРВАНА КМЕТСКА БИТКА

В Стара Загора се проведе поредният грандиозен спектакъл от турнето „Сладки избори 2011” на „Комиците”, „Столичани в повече”, Весела Бонева, Графа и Акага, където зрителите в препълнения летен театър се смяха 2 часа заедно с любимите си актьори.

Кметът от сериала „Столичани в повече” Рангел Чеканов (Любо Нейков) спечели за трети път вота на публиката, след като преди това бе избран по веднъж в Сандански и Пловдив. Победата му обаче не беше толкова лесна, защото гласувалите бяха над 2000, а разликата във вота – едва 30 гласа. Решаваща роля за вота най-вероятно изигра обещанието на Чеканов, че ще закупи Лео Меси и Кристиано Роналдо и ще направи Берое шампион.

На следващата сутрин, актьорите от шоуто заедно с областния управител на града Йордан Николов и депутатът Живко Тодоров посетиха местен дом за инвалиди и „Клуб на пенсионера - Стара Загора”, като и на двете места дариха не само много усмивки, а и по един чисто нов 32-инчов телевизор.

За пореден път, 32-инчов LCD телевизор бе даден и на зрител от публиката – този път това беше 50-годишната Мари Цветкова от Стара Загора. Бюлетината на щастливката беше изтеглена от самия новоизбран кмет на село Извор – Чеканов.

Следващите спирки от турнето са в Бургас, Варна, Каварна, Русе и Горна Оряховица.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !