Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мариана Попова и Марта Вачкова на миден фест в Каварна

отпечатай новината

18.08.2011 15:15 | Видян 2767 пъти

Мариана Попова и Марта Вачкова на миден фест в Каварна

Цонко Цонев, Мариана Попова и Марта Вачкова откриват тазгодишното издание на Рибния и мидения фест в Каварна. Фестът ще се проведе на 3, 4 и 5 септември като съвпада с почивните дни за Деня на Съединението. С феста ще удължим туристическия сезон, каза пред Агенция “Фокус” кметът на Община Каварна Цонко Цонев.

От 17.00 часа на 3 септември на централния площад в Каварна риба ще готвят Цонко Цонев, Мариана Попова и Марта Вачкова. Жури ще бъдат Звезди от „Ахат”, Данчо Караджов и Никола Анастасов. Кметът на Каварна пази в тайна специалната рецепта, по която тази година ще приготвя рибата. „Няма да е от тези, които досега съм готвил – няма да е калкан, няма да е карагьоз, това мога да кажа. Ще бъда срещу много трудни съперници – Марта Вачкова, която готви в предаването си и готви много добре, Мариана Попова също е добър кулинар, така че този път конкуренцията ще бъде много оспорвана”, каза Цонев.

Първата вечер фестът започва с купон с група „Антибиотика”, на 4 септември са „Сигнал” и на 5 септември Поли Генова и „Дани Милев Бенд”, които за първи път ще бъдат в Каварна.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !