Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия отмъщава на Николета с черна магия

отпечатай новината

20.08.2011 10:33 | Видян 7263 пъти | Гласували 2

Алисия отмъщава на Николета с черна магия

"Не от всяка к*рва става майка.Ще видим какво ще роди Николета", отсякла блондинката и веднага се втурнала към щатната си врачка, за да види какво бъдеще я очаква, твърдят източници от фолк средите.

Както стана известно, Алисия е една от най-суеверните фолк певици и често се допитва за съвети и услуги от различни ясновидци и ходжи.Именно тя я наговорила да направи мощното заклинание, с което да застраши здравето на конкурентката си Николета.Магията щяла да накара силиконката залинее и да предизвика ужасни женски неразположения по време на бременността си.

Засега Алисия се колебае дали да постъпи толкова подмолно и да застраши живота на бъдещето братче на сина си Валери-младши.Като майка певицата  смятала, че не е способна на подобна низост, но запознати разкриват, че отчаянието й като излъгана и унизена жена било огромно.

"Тя не може да е щастлива с никого, защото още обича Валери.От любовта до омразата обаче има една крачка и нищо чудно Алисия да я е извървяла.Едва ли нещо би го наранило толкова много, колкото любовницата му Николета пометне", убедени са светските клюкари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !