Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Фолк дивите чакат покани за предизборни концерти

отпечатай новината

23.08.2011 11:00 | Видян 2441 пъти | Гласували 1

Фолк дивите чакат покани за предизборни концерти

Политиците ни още се помайват и не са започнали внимателно да обмислят всички аспекти от предизборните си кампании. Не са помислили например как ще забавляват електората на срещите си. Най-оборотните родни изпълнители – фолкаджиите, още не са получили покани за участие в предизборни концерти, научи “Всеки ден”.

Политиците тепърва пишат речите си, коментираха с усмивка от “Пайнер” – най-голямата фирма в бранша. Дългогодишната им практика показвала, че поканите започват да валят току преди старта на официалната кампания. И винаги се получава така, че въпреки заканите как чалгата ще е аут от политагитацията, “певците никога не стигат за каузите”.

Най-предпочитани са големите имена в бранша, които гарантирано ще напълнят салони и площади – Преслава, Ивана, Анелия, но за всеки в музикалната компания имало ангажименти.

Без значение са и партийните цветове. “Това е шоубизнес, няма място за политика. Нашите изпълнители не се ангажират с политически каузи”, твърди пиарът на компанията Любомир Костадинов. В личния си живот обаче певците са свободни, ако имат желание, да се занимават активно с политика. Примери за това са Борис Дали, който вече кара мандат като общински съветник в Бобов дол, и бившия кмет на Раднево Нончо Воденичаров, който съчетаваше градоначалстването с пеене. Кали и Ивана например не крият симпатиите си към ГЕРБ и лично към премиера Бойко Борисов.

И в “Ара мюзик” не са притеснени от покани. “В момента върви турнето на нашите изпълнители, то е на първо място, после ще видим”, казаха от компанията. И те сочат – родните политици се сещат за забавлението на избирателите в последния момент. На изборите и техните изпълнители не остават без участия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !