Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ирина Сарачинова пребита от мъжа си

отпечатай новината

24.08.2011 13:00 | Видян 9312 пъти

Ирина Сарачинова пребита от мъжа си

Тв водеща Ирина Сарачинова е била натупана здраво от мъжа си Георги още в мига, който той е разбрал за връзката й с опосума Ивана, пише Всеки ден. Избухливият милионер е полудял буквално, че са му сложили рога, и физически се е нахвърлил върху законната си половинка, разказват близки до бившата вече двойка.

Самата Ирина намеква за това в свое интервю, където заявява, че половинката й я нагрубил жестоко. Повечето приятели на съпруга обаче са склонни да му влязат в положение. Твърдят, че мъжът се е грижил за известната си половинка безпрекословно и е изпълнявал всяко нейно желание и каприз.  Георги Спасов Сарачинов е син на бившия шеф на военните заводи "Арсенал". Баща му Спас Сарачинов е участвал пък в борда на директорите на оръжейната държавна фирма "Кинтекс". Свекървата на Сарачинова-Живка, също не е случайно име. Тя е била дългогодишен лекар и служител в Института за психологически изследвания на МВР. В момента тя е регионален директор на "Сосиете Женерал Експресбанк".

Слуховете, че амбициозната Ирина се е лепнала за продуцента Иван Христов заради парите и връзките му в шоубизнеса, се оказаха безпочвени. Финансовото състояние на новата й любов изобщо не можело да се мери с това на съпруга й Спас. Опосумът наистина печелил добре, но той не можел да й предложи контактите и парите, които притежавал Сарачинов.

По повод последната семейна годишнина, която Ирина и Георги празнували заедно, "най-добрата майка" била заявила: "Жестът от моя страна беше много романтичен-подарих му голяма красива пейка от ковано желязо и дърво. Поръчах си специална табелка с кратко послание, което в общи линии означава, че искам до дълбоки старини да стоим един до друг на нея!" Въпрос на време е да разберем дали и Иван ще се сдобие с подарък с подобен надпис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !