Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Виктория Петрова бясна, че не води централна емисия

отпечатай новината

08.09.2011 14:15 | Видян 3224 пъти

Виктория Петрова бясна, че не води централна емисия

bTV повери най-новата си информационна емисия в 17 ч в ръцете на най-красивата си новинарка Виктория Петрова. Босовете на медията разчитат обаятелната водеща да събира повече аудитория в негледаемия пояс, когато зрителите още не са приключили работния си ден.

По традиция обаче, в нюзрума на частния канал веднага се намериха завистници, които оспориха професионалните й качества и това дали има нужните заслуги да води сама половинчасови новини, написа вестник „Всеки ден”. Въпреки че новата длъжност изглежда като победа за Виктория, самата тя никак не е доволна от решението на шефовете си. Сексапилната журналистка е бясна, защото следобедната емисия отсича пътя й към стола на водеща в централните новини. А да бъде титуляр в тях е отколешна амбиция на хубавата варненка.

След официалното обявяване на новата програмна схема обаче, е пределно ясно, че такава ще продължи да бъде втръсналата на зрителите Ани Салич. Властната водеща не дава лесно стола си и явно е изиграла картите си така, че Вики да няма шанс да бъде дори нейна заместничка. Досега тя изпълняваше тази функция, когато Салич беше в болничен или отпуска. Емисията в 17 ч обаче закотвя Петрова в следобедния пояс без възможност за изяви в най-гледаните новини в 19 ч, които събират милионна аудитория пред малкия екран.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !