Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Дните на Матеус преброени

отпечатай новината

12.09.2011 11:00 | Видян 2156 пъти

Дните на Матеус преброени

Въпрос на дни е Лотар Матеус да бъде уволнен от поста селекционер на националния отбор по футбол. Това съобщи човек с висок пост в БФС, пожелал анонимност.
Според източника на 19' Матеус, чиято гарнитура се сгромоляса в европейските квалификации след 4 загуби, бил пътник и дори президентът на централата Боби Михайлов, който му беше най-големият поддръжник, бил вдигнал ръце от него. Твърди се, че и 50-годишният велик германец, ставал европейски и световен шампион, трескаво си търсел нова работа.

Информацията на 19' съвпадна и с вчерашната публикация на руското издание Спорт Експрес, според което ръководството на БФС е изразило недоволство от представянето на националния отбор в европейските квалификации и е готово да бие шута на Матеус. Братушките припомнят, че преди около месец футболният Казанова е получил предложение за нов договор до 2013 година, но въпреки това ще да бъде уволнен. “За вероятен наследник на Лотар е спряган Любослав Пенев, който в момента е начело на Литекс”, завършва материалът на Спорт Експрес.

Другият вариант за селекционер е Красимир Балъков, който в момента води хърватския Хайдук. По наши сведения Боби Михайлов е бил в събота в Спилт, за да гледа на живо местното супердерби с Динамо Загреб, завършило 1:1, като след това е преговарял със съотборника си от бронзовия дрийм тийм от 1994-а. Бала обаче имал убийствени финансови изисквания – той искал 30 000 евро месечна заплата. Към днешна за нищото, което прави Матеус взема 20 000 евро. Всичко това прави Любо Пенев фаворит за поста, още повече, че за него силно лобира вицепрезидентът Йордан Лечков, който фактически е силният човек в БФС.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !