Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Издават Westlife Greatest Hits

отпечатай новината

13.09.2011 13:45 | Видян 1932 пъти | Гласували 2

Издават Westlife Greatest Hits

След над 44 милиона продадени записа по целия свят, 14 сингъла достигнали номер едно в класациите и 7 албума изкачили се до първо място, ирландската супер-група Westlife празнува своя успех в продължение на повече от 14 години с издаването на Greatest Hits албум, който ще излезе от Virginia Records/Sony Music на 21-ви Ноември тази година.

Не много творците, които могат да се сравняват с изключителния успех на Westlife с две награди BRIT, наградата на MTV, World Music Award, не по-малко от четири награди Record of The Year  и невероятен каталог от музикални произведения зад гърба си, който се върти вече повече от десетилетие. Само във Великобритания, те са спечелили титлата на това десетилетие за Biggest Selling International Band, вкарала десет мулти-платинени албуми – третият най-голям брой в историята на Обединеното Кралство (само Елвис Пресли и Бийтълс са на предни позиции) и също държат короната Великобритания за най-големите концертни изпълнения на всички времена, със своя рекорд от 25 концерта на арената Уембли.

Групата заяви: "Трудно е да се повярва, че сме постигнали толкова много за времето, в което сме на музикалната сцена. Ние сме изключително горди, от постиженията ни и се радваме за издаването на Greatest Hits албум, който е жест на благодарност към нашите фенове, които ни подкрепят през цялата ни кариера".

Списъкът с парчета ще бъде обявен на по-късен етап, но феновете ще могат да заявяват своите поръчки на албума от понеделник, 12-ти Септември. Версиите ще включват стандартни CD-та с Greatest Hits, плюс няколко чисто нови парчета и ще има и 2CD/DVD-та от делукс версията, включиващи Greatest Hits, няколко чисто нови песни и видеоклипове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !