Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

"Без тебе", но с Alex P и много красиви модели на басейн

отпечатай новината

14.09.2011 11:45 | Видян 3297 пъти

Alex P откри лятото с песента си „Музика“, а започна учебната година с новия си хит „Без тебе“. Новото музикално предизвикателство на рапърът е в колаборация с неотстъпващия по чар и рими Filkata, който се представи блестящо на снимките без значение, че това е първото му видео.

В парчето звучи и уникалният вокал на една от най – интересните диви в бранша Mimoza. Песента се появява директно със стилен имиджов видеоклип дело на режисьора Мартин Райковски, който има зад гърба си един куп сполучливи проекти, превърнали се в любими на хиляди меломани.

„Без Тебе“ е видео, което носи сладък привкус на лято и любов.Красивите момичета в клипа не са случайни. В лентата взимат участие едни от най-интересните спиращи дъха модели на България - Зорница Балдасаре и Елица Цветкова.

Интересното около видеото е, че всъщност женският вокал изпълнен в оригинал от Мимоза е изигран пред камерата от ослепителната и чаровна Ина Вучкова, тъй като Мимоза била в напреднала бременност и екипът не искал да рискува здравето на певицата и бъдещата ѝ рожба. Ина, която спечели конкурса „Мис Мокър Бански“ на първото по рода си Hip Hop Pool Party, е откритие на ALEX P и откровено се чувства като у дома си под светлината на прожекторите.

Снимките на „Без Тебе“ протекоха в комплекс „Парадайс“, намиращ се в село Кубратово. Екипът изказва огромни благодарности за подкрепата и за това, че собствениците на комплекса, били така учтиви да осигурят приятна работна атмосфера за снимките, съчетана с хубави летни емоции и забавление. „Без тебе“ е поредният успешен проект на Alex P, който скоро ще залее медиите в страната. Феновете на рапа могат да тръпнат в очакване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !