Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

КОЛКО СТРУВАТ СЕКСБОМБИТЕ 1/3

отпечатай новината

17.09.2011 09:01 | Видян 6421 пъти | Гласували 1

КОЛКО СТРУВАТ СЕКСБОМБИТЕ 1/3

Голям скандал избухна тези дни около секси снимки на български топмодели, които се появиха в унгарски сайт. Фотосите бяха включени в конкурс, наречен Мис Афродита. Според вестник Всеки ден, който поднесе сензацията под заглавие Продадени за 300 евро, хонорарът бил смешен за подобна излагация. А всъщност е равен на средната заплата в родината.


Сайтът си е харесал плеймейтката Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, двете Мис дупе – Биляна Йотовска и Кристина Димитрова, манекенката Марина и танцьорките Полина Котева и Силвия Димитрова – Бахти.
Организатор на цялата акция била Биляна Йотовска. Това оправдава и влизането в групата на сексбомбите на две от танцьорките от нейната формация The Secret Garden. Тя нашумя в баровските среди като

черешката на тортата на партита за милиони

Групичката, съставена от красавици с манекенски мерки и едно момче, излиза голеничка пред разпалените в малките часове олигарси и кърши тела в предизвикателни еротични изпълнения. За контраст момите са декорирани с ангелски криле, което е бая екстравагантно.
1500 евро според Всеки ден бил хонорарът на Мис Дупе, че е успяла да убеди Златка и другите момичета да позират за унгарския секссайт. Не е тайна, че

Будапеща е европейската столица на порното

В града на Дунава се снимат огромната част от филмите, които нощем се въртят по специализираните канали за възрастни.
Именно по тях станаха известни на публиката отвъд нашите граници други български топмоделки.
Преди няколко години Теди Велинова, Гергана Гунчева и някои други красавици участваха в еротичен клип, рекламиращ най-известния клуб за компаньонки в самото сърце на Виена. Вавилон е символ на нощта в австрийската столица. Тогава се говореше, че необичайното им участие, голички и с бели ангелски криле на раменете, е донесло на всяка хонорар от 400 евро.
Естествено момичетата обясняваха надълго и нашироко, че не знаели какво рекламират, приели предизвикателството като форма на изкуство и т.н. Всъщност една от първите дестинации, където

баровците водят приятелките си

е Виена, защото престоят и шопингът там са по-евтини, отколкото в Милано. Аутлетът Парндорф, недалеч от летището на австрийската столица облича половината софийски елит. Големите намаления в магазин Щефъл на централната Кертнерщрасе и тези в Пик енд Клопенбург на Марияхилфер щрасе също действат като магнит. А докато се мотат из града, дори да крачат към операта, всички туристи неизменно минават покрай Вавилон и си изясняват що за място е това.
Покрай снимките за рекламата тръгнаха слухове, че момичетата са били не само участнички в клип, но са имали и ангажименти във Виена. Много чичковци искали да си пообщуват съвсем от близо с българските ангелчета такива, каквито са ги гледали по телевизията. Нашите естествено отричат да са влизали в ролята на компаньонки .
Подобен ефект имаше и с появата на две известни български топмоделки на лондонски сайт с името

Sofia Escorts, което в превод означава Софийски компаньонки
 
Първото разкритие по тази линия бе направено от сайта  blife и негова звезда стана Николета Лозанова. Момичето, минало през леглата на почти всички родни плейбои – от Ники Михайлов и Владо Арабаджиев до Жоро Главата и Валери Божинов. Николета реагира сякаш е била монахиня цял живот, а не носителка на титлата Плеймейт и еротичен модел с доста предизвикателни фотосесии. Тя отрече всичко, даже и неща, в които не е обвинявана.
Малко по-късно вестник Телеграф разкри, че втора българка се прочула с еротични подвизи. Венета Харизанова фигурирала на секссайта с името си. Описано било, че говори английски и малко френски език и “предлага класически секс с възможност за изпразване върху тялото и в устата”. Тя естествено не закъсня да отрече това.
Както и цитираните от изданието тарифи – 400 евро на ден, 650 за 2, 850 – за 3, плюс 175 евро за всеки следващ ден. В момента, когато Телеграф търси девойката за коментар, тя не отговаря, а на фейсбука й личи, че се намира в ... Лондон. Ирония на съдбата.  


Навремето в софийския елит беше популярна папка със снимките и тарифите на момичета на повикване, които в другия си живот са известни манекенки и актриси. Наличието на такъв албум бе потвърждавано от няколко миски, но категорично е отричано от шефовете на модни агенции.
Всъщност, тази практика не е само наш патент. Още през 90-те години гръмна скандал около работата “по второ направление” дори на най-престижната агенция за модели в света Елит, родила Шарън Стоун, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста и останалите суперзвезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !