Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Опашка за секс пред спалнята на Берлускони

отпечатай новината

19.09.2011 12:00 | Видян 1788 пъти

Опашка за секс пред спалнята на Берлускони

Сексскандалите около 75-годишния разюздан италиански премиер Силвио Берлускони нямат спиране. Този път опозицията поиска канцеларията на министър-председателя да разследва спешно дали правителствен самолет е превозвал млади компаньонки за частните партита на магната, информира Асошиейтед прес.

Записи на телефонни разговори на бизнесмена Джанпаоло Тарантини, който в момента е в затвора и е разследван по обвинения за уреждането и плащането на жени да проституират на партита в частните резиденции на шефа на футболен клуб Милан в Рим, по крайбрежието на Сардиния и близо до Милано, излязоха вчера в италианския печат. Става въпрос за така наречените партита бунга-бунга, при които Берлускони танцувал с пищните си гостенки без дрехи, а след това се хвърляли в басейна и там – каквото сабя покаже.

В един от тези разговори, цитиран от вестник Кориере дела сера, Берлускони уведомява Тарантини, че трябва да лети същата вечер от Рим за Милано, понеже самолетът, който е на негово разположение, е свободен само тогава. Тарантини от своя страна пита Берлускони дали може да го придружи заедно с няколко жени, а премиерът отговаря: „Можеш.“

В друг телефонен разговор от началото на 2009-а, публикуван от в. Република, Берлускони се хвали пред Тарантини, че една нощ 11 жени са чакали на опашка пред стаята му. „Оправих само осем, вече не съм в старата форма“, признал Берлускони.

Председателят на камарата на депутатите и бивш съюзник на премиера Джанфранко Фини призова Берлускони да подаде оставка. „Никой не разбира защо премиерът посвещава голяма част от времето си на въпроси, които не са свързани с икономическата криза и възстановяването на икономиката“, заяви Фини по време на митинг близо до Милано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !