Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили Иванова и олигарх – конкуренти за стара къща

отпечатай новината

20.09.2011 10:15 | Видян 8347 пъти

Лили Иванова и олигарх – конкуренти за стара къща

Стара къща, ама ЛАЧЕНА изправи един срещу друг естрадната динозавърка Лили Иванова и фармаолигарх. Двамата са в схватка за малка къща от времената на буржоазията преди Девети септември. Постройката не е в добро състояние, но е много стилна и е в най-скъпия квартал на София.

Тя се намира точно зад кооперацията на Лили на престижната улица Оборище. Както е известно певицата живее на преустроения тавански етаж на блокче на Политбюро на ЦК на БКП, където се нанася навремето в качеството си на снаха на партийния големец и министър на търговията Пеко Таков, за чийто син Янчо се омъжва. След развода певицата отказва да напусне квартирата, която претендира, че изцяло е заплатила.

Явно декорираният като палат апартамент й е писнал, защото е обърнала очи към имота. Официалното обяснение защо й е, звучи доста познато: за детска школа. Точно преди 10 години певицата успя да си уреди апартамент в Лозенец за офис с това миловидно обяснение, който й бе даден само за 31 000 лв. от скандалната фирма Софийски имоти. Само данъчната оценка на квартирата беше 72 000 лв., а пазарната по онова време – над двойно по-голяма.

Сега обаче собствениците искали много пари за къщата, а на бабата на българския шоубизнес не й се виждали оправдани. Фармаолигархът обаче също се дръпнал. Така, според обясненията на запознати с казуса комшии, или реститутите щели да продадат на Лили, или най-вероятно щяло да им се наложи да очакват по-добри следкризисни времена.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !