Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Лепа Брена ще пее в новата арена "Армеец" на 3 декември

отпечатай новината

20.09.2011 16:15 | Видян 3016 пъти | Гласували 1

Лепа Брена ще пее в новата арена

Сръбската суперзвезда Лепа Брена се завръща триумфално в най-новата модерно оборудвана Арена „Армеец“ София на 3 декември 2011 г. повече от 20 години след легендарния й концерт  през  1990 г.  пред над 80 000 човека на Националния стадион „Васил Левски“,превърнал се в най-посещаваното събитие в музикалната история на България.

Лепа Брена пристига с хеликоптер за  повторната си поява пред многохилядна публика, за която се заканва да бъде по-бляскава и запомняща се от когато и да било.

Шикозната певица  ще представи още топлия си албум, излязъл пред юли тази година Začarani krug, който цяло лято не слиза от върха на всички сръбски класации.

Освен нови песни Брена е приготвила за своите фенове цветна палитра от легендарни хитове от началото на демокрацията до днес като признава, че й е трудно да реши кои от композициите от богатата си дискография да избере за голямото събитие.

Билетите за  шоуто на Лепа Брена на 3 декември (събота, 19 ч) ще бъдат пуснати в продажба в понеделник, 26 септември в Билетен център НДК и мрежата на  Eventim, в това число вериги магазини Германос, Офис 1, Пикадили и бензиностанции OMV в цялата страна. Билетите ще бъдат на  сензационно ниски цени - 3000 промоционални билета ще се продават  от 10 до 40 лв.  до изчерпване на количествата. След това редовните цени ще бъдат между 20 и 50 лв.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !