Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Наш разигра Бързи и яростни в Атланта

отпечатай новината

28.09.2011 09:15 | Видян 3274 пъти

Наш разигра Бързи и яростни в Атланта

Българин отнесе 21 обвинения за различни престъпления само за по-малко от час в 400-хилядната столица на американския щат Джорджия – Атланта. 17-годишният Станислав Косев изправи косите на служителите на реда в метрополиса след като спретна преследване на висока скорост с полицейски автомобили по улиците на града.

Гонката започнала, когато тийнейджърът бил спрян от патрул, защото слушал твърде силно музиката в спортния си автомобил. При проверката Косев си признал, че няма шофьорска книжка, но изненадващо, вдъхновеният от филма с Вин Дизел Бързи и яростни  джигит скочил на газта и опитал да се измъкне от полицаите.

В разпространеното видео за случая от полицейския автомобил се вижда как Косев се провира между колите в предградията на Атланта, като на моменти се движи с над 190 километра в час.
Жител на района се отървал на косъм от смъртта, след като белият автомобил минал на сантиметри от него. В един момент младежът загубил контрол над колата, прелетял над канавка, минал през двора на една от къщите в района, където останали части от колата му.

Станислав изскочил от машината и минути след това бил арестуван. Той показал българска шофьорска книжка, която вероятно е фалшива, тъй като младежът няма нужните години, за да притежава истинска.
Три от обвиненията срещу Косев са за сериозни престъпления, но за момента той е на свобода срещу 21 000 долара гаранция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !