Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Базел без малко да шокира Юнайтед

отпечатай новината

28.09.2011 11:00 | Видян 1816 пъти

Базел без малко да шокира Юнайтед

Отборът на Базел беше на минути от истинска сензация, след като изпусна победата над Манчестър Юнайтед на “Олд Трафорд” в последните минути. Швейцарците водеха с 3:2 до 90-та минута, когато Ашли Йънг изравни за “Червените дяволи”.

Димитър Бербатов остана на резервната скамейка и се включи в игра едва в 82-та минута. Въпреки това българинът имаше възможност да изравни след удар с глава, но Ян Зомер успя да спаси. Уейн Рууни и Хавиер Ернандес лекуват контузии и не играха в мача и в тяхно отсъствие атаката бе поверена на Дани Уелбек, който също доскоро лекуваше травма.

Именно младият нападател успокои англичаните рано рано. В 16-та и 17-та минути Уелбек вкара два бързи гола, като и в двата случая Райън Гигс доставяше асистенциите. Шампионът на Швейцария обаче показа дух и успя да направи обрат. Фабиан Фрай намали в 58-та минута с красив удар с левачката, а две по-късно центрира на главата на Александър Фрай, който отблизо направи 2:2. В 76-та минута Луис Антонио Валенсия спъна Марко Щрелер в наказателното си поле и Алекс Фрай не сгреши от отсъдената дузпа.

В заключителните минути на срещата Ашли Йънг засече с глава центриране на Нани отдясно и успя да донесе едната точка на тима си. “Мисля, че бяхме невнимателни, те направиха две или три възможности през първото полувреме и липсата на концентрация ни уби, ние наистина захвърлихме мача и след това наистина добро представяне през първото полувреме трябваше да се борим за резултата в края на мача.

“Позитивно е, че това става на този етап в надпреварата, а не по-късно. Мисля, че това е аларма за събуждане. Да ти вкарат три гола у дома – би трябвало да се справим по-добре откъм концентрация. Ако сте небрежни спрямо качеството в Шампионската лига, може да страдате”, добави Фърги. Мениджърът на Юнайтед коментира и играта на Дани Уелбек. “Представянето на Уелбек е позитивно. През първото полувреме да, през второто бе малко уморен. Бе трудно да го изкарам, защото трябваше да вкараме, затова го запазихме на терена”.

В другата среща от групата Бенфика победи с 1:0 у дома Оцелул Галац. Единственото попадение за португалците вкара Бруно Сезар в 40-та минута. В класирането първото място с по 4 точки делят Базел и Бенфика. Юнайтед има 2, а Оцелул е на дъното без нито една.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !