Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Лео учи майките как да бъркат пюрета

отпечатай новината

30.09.2011 13:45 | Видян 1772 пъти

Лео учи майките как да бъркат пюрета

Кулинарното шоу на италианеца вече всяка сряда ще бъде тематично обързано с даден тип кухня. През октомври Лео ще посвети предаванията си на детската кухня и ще учи майките как да бъркат вкусни пюрета и супички на децата си.

Петъчният гост за следващата седмица на Лео е симпатичният сръбски топ готвач Миладин Новакович, станал напоследък известен в участията си в ТВ реалитита. Той ще приготви на Лео сьомга Шато, като споменава, че не чете рецепти, а си измисля ястията на момента. Професионалната сьомга на сърбина включва в рецептата си вино просеко и виолетови бонбони. Миладин е по-известнен с това, че професионалната му кариера минава през елитен ресторант в Лондон, където лично приготвял храната на капризната Мадона. В понеделник гост на Лео е плейметката Светлана Василева, която ще приготви с него риба меч по средиземноморски.

Във вторник Лео ще спретне специално по желание на зрителка торта с рикота и круши с шоколадов сос. Именно това е новото на „Какво Ви забърка Лео” – италианецът вече ще изпълнява желания на зрителки, които му поръчват във фейсбук страницата на предаването какво да им сготви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !