Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

ФБР сгащи камикадзе, нацелило Пентагона

отпечатай новината

30.09.2011 16:30 | Видян 1863 пъти

ФБР сгащи камикадзе, нацелило Пентагона

Опит за взрив на Американския Конгрес и Пентагона предотвратиха обучените машини на ФБР. 26-годишен мъж е арестуван при специална операция по обвинение в подготвяне на терористични актове в САЩ. Планът на лудия физик бил да взриви ключовите сгради в сърцето на Америка – Вашингтон, с насочване на контролирани от разстояние самолети с експлозиви.

Резуан Фердаус от 3-хилядния град Ашлънд е бил арестуван в ъв Фрамингам. Агент на ФБР под прикритие е арестувал Фердаус след като му е предоставил оръжия и експлозиви, закупени от терорист, които щял да използва в плана си. Според данни на Съдебния департамент в опустошителните материали влизат 11,36 килограма експлозив C-4, три гранати и 6 автомата АК-47.

„Той е модифицирал мобилни телефони, за да ги направи детонатори, които Ал Кайда да използва срещу американски войници зад граница“, разказа щатският прокурор Кармен Ортис.
В записан разговор Фердаус е заявил, че планира да удари Пентагона и Конгреса като използва безпилотен самолет, който ще бъде управляван чрез GPS оборудване.

Той може да получи до 20 години затвор за опит да унищожи национални обекти за отбрана и същата присъда за опит да използва експлозиви срещу сгради, притежавани от него. „Младежът е завършил Североизточния университет в Бостън и от 2010 г. подготвял атентатите си“, пише в обвинителния акт, цитиран.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !