Спецакция в Минерални бани,...

Спецакция се провежда в курортното селище Минерални бани...

Бях на най-тъпото място, не аз...

Оказах се на грешното място в грешното време. Накрая на...

Лов на вещици за нападателите на Тео и Мая – в „Седем часа разлика”

отпечатай новината

09.10.2011 09:11 | Видян 3292 пъти | Гласували 1

Лов на вещици за нападателите на Тео и Мая – в „Седем часа разлика”

След нападението над Тео и Мая, роднините им започват усилено да търсят кой е виновникът за стореното – в следващия епизод на „Седем часа разлика”, тази неделя, 9 октомври, от 20:00 часа по bTV.

Мая не се подобрява и Таня е твърдо решена да разбере кой е виновен за състоянието на дъщеря й. Подозренията моментално падат върху сина на Милото – Роки, като дори Михаил е убеден, че синът му е виновен. Как ще реагира властният баща, какво ще предприеме самият Роки и защо прокурорът Иванов смята, че с Таня вече са от един отбор - ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика”, тази неделя по bTV. Междувременно, във вината на Роки е убедена и Светлана Стефанакова. Първоначално тя е бясна от желанието на Таня да няма следствие по случая, но не среща голяма подкрепа от близките си.

В Ню Йорк Распутин отново посещава Боян с предложение, на което българинът не може да откаже. Това ядосва Нина, но неочакван развой на събитията преобръща всичко. Зрителите на bTV ще разберат и какво кара Нина Роси да остане в Ню Йорк въпреки заплахите на руската мафия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !