Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Седмица на ремиксите в “X Factor”

отпечатай новината

10.10.2011 16:00 | Видян 2597 пъти

Седмица на ремиксите в “X Factor”

“X Factor” и тази седмица ще изненада зрителите си. Задачата на единадесетте финалисти е да изпълнят ремикси от едни от най-големите хитове на всички времена. Отборите на Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев ще представят неочаквани съчетания от две абсолютно различни парчета в едно. Сред изненадващите ремиски ще бъдат съчетания на хитовете на Джъстин Тимбърлейк и Джордж Майкъл, Лейди Гага и Мадона, Мартин Солвейг и Давид Гета и други.

На третия лайф концерт публиката в залата и пред телевизорите ще стане свидетел и на едно от най-атрактивните изпълнения досега. Какво е то и кой е подготвил изненадата, ще може да видите този вторник от 20:00 часа по Нова ТВ.

Музикалните фенове ще видят и как протече вълнуващата и среща на младите таланти на “X Factor” с легендарния композитор и продуцент Жан Мишел Жар. Смятаният за един от първите в електронната музика и абсолютен новатор разказа какво е чувството да пееш пред хиляди фенове и даде много полезни съвети на финалистите в шоуто, които ще бъдат излъчени по време на лайфа в “X Factor”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !