Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Анна със секси видео към „Обещавам”

отпечатай новината

10.10.2011 17:30 | Видян 1794 пъти | Гласували 1

Анна със секси видео към „Обещавам”

Видеоклипът към най-новата песен на Анна – „Обещавам” от днес се върти премиерно в ефира на Фен ТВ. Русокосата красавица изглежда по-секси от всякога в пет различни визии.

Изпълнителката на Diapason Records представи новото си парче, което е озаглавено „Обещавам”. То е дело на известният турски композитор Sinan Akcil, а аранжиментът е на Наско Петров. Текстът с еротичен привкус е по идея на самата певица и е написан от Диян Георгиев, на когото Анна се довери и за „Удари го на живот”. Красавицата засне и секси клип, в който сменя пет коренно различни визии. Интересен факт е, че стайлингът е изцяло неин, а тоалетите й са уникати.

„Отдавна се доверявам единствено на себе си по отношение на това как да бъда облечена. Следя модните канали от малка и винаги знам какво е актуално за сезона. Реших да заложа на по-секси визия и се надявам това да се хареса и на музикалните фенове.”, коментира най-лъчезарната певица в попфолка. Анна се довери на екипа на Front Line Cinema за заснемането на видеоклипа към най-новата си песен.

Гледайте „Обещавам” на Анна от днес в ефира на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !