Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Закриха Facebook страницата на Емануела

отпечатай новината

11.10.2011 14:00 | Видян 4135 пъти

Закриха Facebook страницата на Емануела

Преди няколко дни, съвсем изневиделица, страницата на Емануела във Facebook спря да съществува. Първоначално звездата на „Ара мюзик” си помислила, че има някакъв технически проблем. Но, за съжаление, не се оказало така. Неколкократните й опити да влезе в профила си със своето потребителско име и парола били неуспешни. Той е недостъпен и за всички нейни фенове и приятели.

Запознати коментират, че страницата на  певицата е изтрита от самите администратори на социалната мрежа. Това обаче не е тяхна лична хрумка, а следствие от постъпили сигнали, че тя не е нейна, а фалшива, което всъщност не отговаря на истината. Изпълнителката на „От моята уста” прекарваше голяма част от свободното си време във Facebook.

Всички нейни „постове” там бяха широко коментирани и винаги се заформяха интересни дискусии. Сега притежателката на едни от най-красивите очи в попфолка е принудена да си направи нов профил. Когато е готов, обещава да съобщи на почитателите си. „Не е фатално, но е неприятно. И за мен, както за много други хора, “Face”-a се превърна в начин на живот. Създаваш нещо, поддържаш го… и изведнъж: край. Кофти!”, коментира тя.

Емануела не е единствената популярна личност с такъв проблем. В последно време от същото се оплакаха Крум, Венета Райкова, Миролюба Бенатова…

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !