Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

EVANESCENCE пускат дългоочаквания си нов албум на 10 октомври

отпечатай новината

11.10.2011 17:00 | Видян 1882 пъти

EVANESCENCE пускат дългоочаквания си нов албум на 10 октомври

Три години след втория си мултиплатинен албум със световен успех, The Open Door, носителите на Grammy, Evanescence са на път да издадат третия си едноименен студиен проект на 10 октомври. Продуциран от Raskulinecz, (Foo Fighters, RUSH, Stone Sour,  Alice in Chains, Deftones), той е записан в прочутото Black Bird студио в Нешвил по-рано тази година. Албумът излиза под шапката на Wind Up Records/EMI и освен стандартна CD версия, има и луксозно издание с 4 бонус парчета и DVD. В България продукцията излиза от Анимато мюзик/EMI.

Любимката на милиони тийнеджъри по света, чаровната Amy Lee – вокал и лидер на групата - споделя: „Нямахме търпение да покажем на всички върху какво работим от толкова време! Преоткривахме себе си, преоткривахме звука си, експериментирайки с неща, които не сме правили преди и същевременно отдавайки се на нещата, които обичаме най-много в Evanescence. Това пътуване ни направи много по-силни и сплотени като група, отколкото сме били някога и съм влюбена в музиката, която създадохме. Nick Rasculinecz е най-доброто попадение за тази продукция.”

Присъщият за Evanescence драматизъм на тяхната музиката – вид аудио одисея, която може от невинна пиано интродукция да се разрастне в тежки китари – ще достигне до сърцата на слушателите по цял свят. Музикалната сърцевина на бандата, която варира от красива и нежна до агресивна, намира съответствие в страстните вокали на Lee и текстовете, които укрепват връзката с публиката, като търсят идентичност или се борят с чувствата и желанията, любовта и надеждата, победата и загубата. Продажбите от първите два албума на Evanescence възлизат на над 24 милиона кохия.

С това, което някои наричат „метеоричен скок на върха”, дебютният албум на Evanescence Fallen донесе глобален успех на групата от Арканзас, с над 17 милиона продажби  по цял свят, два сингъла в Топ 10 - “My Immortal” и “Bring Me To Life” и две награди Грами от 2003 г. (за Най-добър нов изпълнител и Най-добра хард рок песен за “Bring Me To Life”).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !