Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Черната Златка играе в „Клетка за птици”

отпечатай новината

20.10.2011 11:30 | Видян 4355 пъти

Черната Златка играе в „Клетка за птици”

Новият Mr.BiG е по-греховен от всякога! В поредния си брой съветва мъжете как да се поддадат на всички възможни изкушения – харченето на големи суми за луксозни играчки и пътешествия, покоряването на омъжени дами, пиенето на отбрани марки алкохол, разнообразните сексуални практики...

Съвсем логично, списанието предлага и няколко фотосесии на екзотични изкусителки, които биха стоплили и най-хладния есенен ден. "Черешката на тортата" обаче безспорно е Златка Димитрова – отново нестандартна и секси, но по-елегантна и откровена от всякога! Една от най-атрактивните и противоречиви българки разголва пред списанието не само тялото, а и душата си, споделяйки детайли от интимния си живот.

Извън изкушенията обаче, Mr.BiG запазва благоприличие и в навечерието на изборите разказва за най-успешните президенти в света. По традиция помага и с практически съвети за здрава и мускулеста фигура, както и за изискан стил в есенно-зимния гардероб – полезна информация, особено за онези господа, решили да се появят на поредния купон, организиран от "Краля на нощния живот".

Хелоуин партито ще бъде и повод звездата от корицата да се превъплъти в образа си от спектакъла „The BirdCage Show”на Валентин Кулагин. Еротичното арт-шоу ще може да видите в столичния клуб MASCARA на 26-ти октомври от 22:00 часа. Нека феновете на списанието си носят маските и доброто настроение!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !