Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Глория 6 години не плаща осигурвки

отпечатай новината

21.10.2011 12:30 | Видян 3579 пъти

Глория 6 години не плаща осигурвки

Глория е поредната музикална звезда, която има сериозни неприятности с данъчните власти.Примата на фолка е разследвана от чиновниците заради неплатени осигуровки за цели 6 години.Певицата не е внасяла задължителните пари за здраве от 2000 до 2006г.,научи Всеки ден.

Заради  сериозното нарушение, което са открили, сега финансовите експерти стартират и разследване на доходите на звездата, данъците,  които плаща върху тях, както и за пенсионните й осигуровки.

Под  ударите  на закона вече попаднаха колегите на Глория,Васил Найденов, Ивана, Лили Иванова. Чиновниците от НАП откриха при всички тях неплатени данъци и други налози за сериозни суми. Сега и певицата от русенското село, прераснало в град Две могили, ще се сблъска със закона.

Засега инспектори от Националния осигурителен институт я преследват само за здравните й осигуровки. Тя не ги е плащала в продължение на рекордните 64 месеца. По настояща тарифа, която важи за самоосигуряващите се лица, каквито са певиците, звездата би трябвало да плати на държавата 2112 лв. Гражданите, които сами се издължават за здравеопазване на НОИ, дължат по 33,60 лв. на месец. Това е 8% от минималната сума за самоосигуряващи се - 420 лв. Сумата обаче нараства до 550 лв., ако доходът на длъжника е над 7500 лв. за 2009 г, какъвто вероятно е случаят със звездата. Тогава тя има да дава на НОИ общо 2816 лв.

Сумата обаче нараства като се добавят и лихвите за 11 години назад от 2000 г. Примата на фолка засега запазва мълчание относно битката й с властите. Според нейни колежки от бранша певицата ще плати дължимото веднага щом инспекторите от НОИ преизчислят колко дължи с лихвите.

В противен случай всичките й сметки могат да бъдатзапорирани. Изпълнителката няма намерение да обжалва решението на чиновниците, както правят много нейни колеги. Глория иска да си спести както публичния резил, така и по-нататъшни действия на финансовите инспектори. Източници
от    НАП    обаче коментират,    че срещу   певицата вече има няколко проверки. Данъчните  разследват какви доходи отчита звездата и дали редовно плаща данъци върху тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !