Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Романтичните изненади във „Фермер търси жена”

отпечатай новината

25.10.2011 16:30 | Видян 2840 пъти

 Романтичните изненади във „Фермер търси жена”

След като ги затрупаха с тежка фермерска работа още на първия ден, този четвъртък ергените ще бъдат особено щедри на подаръци и романтични изненади. Стефан, който подложи избраниците си на най-стряскащ режим – ставане в 6.00 и работа в краверфермата, обещава да бъде доста по-милостив.

Той ще ги заведе край живописна река, а последвалата там целувка ще породи първите искри на ревност сред кандидатките за сърцето на най-младия участник. Преди да стигнат до романтиката обаче във фермата на Димитър ще трябва сериозно да се потрудят.

Този път гостенките му рано-рано ще запретнат ръкави не само за да изметат двора и да приготвят закуската, но и за да издоят козите. Ще последва лудо препускане след животните, а една от кандидат-невестите дори ще го оприличи на шофирането... Най-добре справилата се със задачата ще получи повече време насаме с Димитър и ще чуе признанието, че може би вече е намерил своята половинка.

В къщата на Свилен денят ще започне с енергиен сеанс, последван от застрашаващо маникюра месене на хляб и мисия „Да нахраним телетата, кокошките и зайците”.

Участникът, който е най-напред с изпитанията– Иван, също няма да остави гостенките си да скучаят, а още по-малко да си почиват. Той ще качи и трите на специална машина за почвени проби, но само една от тях ще заслужи романтична разходка на стар въжен мост с него....

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !