Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Нико Тупарев на калъп с 20-годишна любовница

отпечатай новината

30.10.2011 08:05 | Видян 3540 пъти | Гласували 1

Нико Тупарев на калъп с 20-годишна любовница

 Продуцентът на „Биг Брадър” Нико Тупарев е пред развод със съпругата си Екатерина Попова. Според мълвата тя спипала за пореден път в изневяра брадатия телевизионер. Този път любовницата била 20-годишна манекенка от известна столична агенция.
Рекламната шефка така и не простила забежките на неверния си мъж. Не толерирала и пристрастността му към опияняващите субстанции. Затова и взела трудното решение да сложи веднъж завинаги край на брака им.

Екатерина и Нико се ожениха преди няколко години и имат момченце на 3 годинки. То е второ дете за Катя, която има 15-годишна дъщеря от първия си брак.
Преди да срещне Попова, скандалният продуцент имаше бурна любовна афера с журналистката Миа Сантова. По това време тя беше новинарка в Нова тв, а Тупарев – любимецът на шефката на медията Силва Зурлева. Двамата обаче имали прекалено твърди характери и никой не бил склонен на компромиси. Скандалите и бурните им страсти предизвикали и разлъката.

Разводът на Тупарев ще е факт съвсем скоро, коментират в светските среди. Според запознати двойката няма какво толкова да дели, защото преди сватбата имало уговорки за общото имущество. Катерина получавала правата над детето, както и семейното жилище, а продуцентът се задължавал да изплаща издръжка.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !