Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

„Остава” представя новото си парче в “X Factor“

отпечатай новината

02.11.2011 12:30 | Видян 2044 пъти

„Остава” представя новото си парче в “X Factor“

В нощта на шестите елиминации рок-алтернативната банда „Остава” ще се качи на сцената на “X Factor”, за да представи микс от най-големите си хитове. Групата създава собствен стил, повлиян от пост-пънк и нюуейв групи като „Оейзис” и „Блър”, съчетавайки студеното и същевременно мелодично звучене.  Момчетата, които определят цяла ера в българския алтернативен рок, са приготвили още една изненада за зрителите на Нова ТВ – те ще представят най-новото си парче. 

В седмицата, посветена на Вси Светии, на стола на Васко Василев седна поп изпълнителят, композитор и музикален продуцент на “X Factor” – Графа. Той беше част от изключително взискателеното и строго, но справедливо жури, заедно с Мария Илиева, Поли Генова и Мага. Като ментор на Момчетата, той успя да предаде част от дългогодишния си опит и полезни съвети на Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis.

Концертът за Хелоуин беше открит с разтърсващото парче на Металика “Enter Sandman”, изпълнено от Александра, Богомил и Voice of Boys.  Веднага след тях на сцената излезнаха Маги, Рафи и Ангел и Моисей с песента на Кис “I Was Made For Lovin’ You”, а дуото Стела и Jeason отговориха на предизвикателството със страховито шоу по време на песента “Personal Jesus”. В соловите си изпълнения финалистите заложиха освен на пеенето, още на изненадваща визия и много танци.

Тази вечер от 20:00 ч.  по Нова ТВ, зрителите ще видят кой ще продължи в “X Factor” и кой ще отпадне от надпреварата. Феновете са тези, които решават съдбата на финалистите в най-грандиозното музикално шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !