Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мис България 2011 води в онлайн гласуването за Мис Свят

отпечатай новината

05.11.2011 09:00 | Видян 2817 пъти

Мис България 2011 води в онлайн гласуването за Мис Свят

България е представена на конкурса Мис Свят от Ваня Пенева – Мис България 2011, която бе избрана и коронована през м. юни 2011 г. на наградената церемония. Тя е една от най-красивите претендентки за титлата Мис Свят 2011 г. според вота на хората. Всеки може да се убеди в това на сайта www.missosology.org и да даде своя глас в избора на публиката.

TV7 е основен партньор в този проект. Утре,  неделя от 18:45 в националния ефир на ТV7 можете да гледате на живо финала на Мис Свят директно от Лондон. 

Продуцентът на конкурса Мис България !no frame media спечели първо място в надпреватата за най-успешно и ефектно организиране на национален парад на красотата. Ежегодишната класация се провежда между страните изпратили свои участнички на най-престижното съревнование за короната. Тази година се включиха 122 претедентки.

Наградата се определя от основния източник на информация за конкурса Мис Свят - The Times of Beauty,  и се присъжда на продуцентската компания за ефектното използване на технологиите, динамика на сцената, осветление, музика и хореография.

!no frame media проведе конкурса Мис България в телевизионен риалити формат, за да предостави пълна прозрачност на избора на финалисти. По време на коронацията на най-красивата българка за 2011 година,  за първи път се излъчи 3D mapping в телевизионен ефир.

"Смятам, че впечатлихме журито с иновативния си подход към продуциран. Ето на конкурса, като преплетохме различни изкуства в едно шоу.  Благодаря на екипа на !no frame media, досега знаех че работя с най-добрите професионалисти, а сега разбрах че те са най-добрите на световно ниво. Вече започнахме работа по продукцията за следващата година, и осъзнаваме,  че е трудно да надминеш себе си", каза Вили Сечкова, продуцент на !no frame media.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !