Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Митьо Очите става комбайнер

отпечатай новината

28.05.2008 16:24 | Видян 5819 пъти | Гласували 3

Митьо Очите става комбайнер

Само след година несебърският наркобос Димитър Желязков, по известен като Митьо Очите, ще си върти бизнеса на свобода, пише “Експрес”.  Той вече не е зад решетките, а в преходно затворническо общежитие в с. Житарово на облекчен режим. Няколко фирми му предлагат работа като комбайнер и тракторист, съобщават от администрацията на Бургаския затвор. Така Очите ще намали с половин година присъдата си, защото два отработени дни се броят за три излежани.

През януари Димитър Желязков стана първият осъден у нас наркобос. След споразумение с прокуратурата той получи 4,5 години затвор като тартор на организирана група за разпространение на наркотици. Като му приспаднаха обаче предварителните арести му остана да излежи година и девет месеца.

3 месеца от присъдата си Очите изкара в Бургаския затвор, като през този период не е работел. Заради примерно поведение обаче е преместен в пандизчийско общежитие на лек режим, откъдето скоро ще ходи и на работа. А догодина напролет ще е отново на свобода.

В момента се водят преговори с частни фирми и кооперации да наемат през лятото Очите. Той има диплома от Машинно-тракторно училище в Бяла и може да управлява тежки земеделски машини. Така има голяма вероятност Очите да подкара комбайна по зърнените ниви.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !